Paketen inslagna och korten skrivna…

Imorgon är förskoletiden slut. Det känns konstigt…
Stort tack till alla underbara fröknar som tagit hand om vår dotter!!!
 
Dagens citat:
Bekymra dig inte över gamla problem –
det kommer snart nya.
 
 
 
Paketen är klara – korten är skrivna… Nu är förskoletiden slut för mina barn. 
Herre GUD! Vad tog tiden vägen? Snacka om att jag blivit gammal och trög som inte fattat
att lilla Tilda är skolflicka nu.
 
 
Varför stoppade ingen tiden eller väckte mig ur min dröm??
 

One thought on “Paketen inslagna och korten skrivna…

Add yours

  1. Ja fy tusan. Satt tårögd på dagismöte idag… Milo har ju fått plats på det enda dagiset här i området till hösten, ett privat föräldrarkooperativ. Han har ju gått hos dagmamma tills nu, vilket varit både bra och mindre bra.

    När de pratade om Mullegrupp, femårsklubb och jag insåg att min lille minis, min bebis… han är störst på dagis. Han är ju där Neo var nyss!!!! Jag har inte hängt med sen dess tror jag 😉
    Jag hade ju alldeles nyss bara dagisbarn och snart, alldeles för snart så har jag bara skolbarn. JAG??? En skolmamma?? Jag var ju lilla unga naiva mamman som aldrig slutade skaffa barn, som alltid var yngst, alltid hade tid för att jag var hemma osv. Vad hände? Nog för att var tid har sin charm… men oj vad jag har ångest över att småbarnstiden är på väg förbi!!! Tror inte att jag är redo för det här inte!!

    Kan vi väcka varandra tro???

    Kram Linn

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: