Derby match på hög nivå

I morse vaknade en ganska samman biten fotbollsspelare här hemma. Idag kom då matchen som
han kanske inte ville spela och kanske mest av allt ville spela. Efter att spelat i Tumba från 6 års ålder fick lillprins för sig att byta klubb i våras till Grödinge. Och idag var dagen då de skulle mötas tyvärr förlust för Grödinge men vilken match det var.

Måste varit en lite knasig känsla för flera av killarna då de är klasskamrater, hockeykompisar och innebandy om vartannat med varandra. SÅ SKÖNT att alla både killar och föräldrar tog det för vad det är – En pojklags match med 11 åriga killar…

BRA KÄMPAT ALLA DUKTIGA KILLAR!!!

Grattis till Tumba killarna som vann derbyt!!!

One thought on “Derby match på hög nivå

Add yours

  1. Ja Kamilla knasigt kändes det verkligen och det var nervöst för många! Tycker också att alla barn och vuxna skötte sig exemplariskt. Kram Annelie

Kommentera

Up ↑

%d