Super Söndag!!!

Min super söndag var händelserik som vanligt i mitt lilla liv. Mys morgon och mot
Skyttbrink =återvinningsstationen i Tullinge för att kasta saker med familjen.
Lite kasta lite nya skatter till jobbet.

Väl hemma blev de tvättade med bilschampo som de säkert aldrig blivit. Nu blir det på riktigt…Skrottfia, men jag tackar mitt fina Bamsebo för den värld de visat och introducerat mig i.

Nästa stopp för mig, Tilda och Wille blev IKEA. Ikea en söndag innebär kaos kaos kaos. Marcel och Robert skulle på hockey avslutning på Heron City. Lunch och lite småshopping blev det som det alltid blir så fort man kliver innanför dörrarna i den butiken. Wille käkade kyckling och Tilda och jag åt de obligatoriska KÖTTBULLARNA.

Mys fika på vårt favorit cafe Waynes Coffee duger även på Heron City.

4 Rytterlundare hemåt och 1 till Råsunda med kompis för att kika på AIK matchen. Hemma blev det mycket hemma fix inför en ny lång vecka. Hör ni alla söta Solen skiner i Uttran = Härligt!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: