Fredags mys………..

Vilken vecka det varit på alla sätt!
Nya jobbet 3 dagar – känns verkligen super bra.
Skuggopponering på examensarbetet och sista redigeringarna.
Skönt att det snart är över men så slitigt det varit med forskningen.

Inte långt ifrån att jag somnade i soffan med Tilda.

Marcel är hemma med sina elaka sjukdom Hyper IGD, skönt är väl
att denna gången är febern bara runt 38,2 typ.
Men den ställer ändå till det för honom när han helst av allt velat spela innebandy matcher imorgon…

Annars så blir det match för Wille och hans Tullinge imorgon som det ska hejas på…

Jag ska även läsa in mig på det arbetet som jag ska opponera på och
det blir svårt kan jag säga då jag kikat lite och hittat en rad språkliga fel..

Tilda och jag mätte våra hår. Tilda vann med hästlängder kan jag erkänna.

Nej mina vänner nu blir det natti natti.
Tant blir trött av att jobba så mycket inte van ….

One thought on “Fredags mys………..

Add yours

  1. Oj vad du har fått långt hår då! Så långhårig har jag nog aldrig sett dig 🙂 Fint! Både Ronja och Juni hade hår ner till rumpan (Ronja inte riktigt men Junis var ner till rumpan). När vi var i Sthlm så klippte dom sig. Ronja har nu strax nedanför axlarna men Juni tog bara topparna så hon snuddar rumpan iaf 😛 Tänk att hår kan vara så skojigt 🙂 Jag gillar ju lååångt hår men måste erkänna att det vart snyggt med lite kortare på Ronja också 🙂
    Kram Linn

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: