Matematik – det går bra nu…………………..

Anna-Lena Ekdahl, Idag 20.00

Status: Färdig

Kommentar: Hej Kamilla!
Jag har läst ditt kontaktbrev och vill ge dig följande kommentarer:
Visst håller jag med dig om att Skolverket är en enorm resurs för dig som lärare, inte minst i ämnet bedömning. Det gäller att rektorer ger sina lärare tid och möjlighet att sätta sig in i de studiematerial som finns till hands. Du diskuterar hur bedömning kan bli rättvis… ja frågan är om den kan bli det, Men med ökad kunskap, kollegiala samtal och bedömningsanvisningar finns det förutsättningar för det. Jag är av den åsikten att en viss form av subjektivitet är oundviklig i bedömningssituationen.
När jag läser dina bedömningar märker jag att du är väl insatt i Lgr11:s terminologi och använder dig av formuleringar från kunskapskravnivåerna, bra!

Skönt att något flyter på när Examens arbetet tar knäcken på mig!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: