Vila, vila, lite sova och lite plugg sedan…………………

Vilade och tog det lugnt idag.
Hostan är nästan borta peppar peppar, men halsen gör fortfarande ont så det blev mycket the drickande idag.

Killarna blev vaccinerade i skolan alla i 4:an och 6:an fick ta spruta.
Hade nästan glömt att lill prins alltid fått reaktion med feber efter alla vaccinationer så även denna gång. Hoppas bara att febern försvinner över natten när han är så laddad inför morgondagens innebandy matcher.

Tilda bakade årets första pepparkakor för några dagar sedan.

Wille har längtat hela veckan efter julskum tomtar och julmust.
Fredags mys i soffan framför idol, håller med Bard fel, tjej åkte ut, Amanda P var min favorit.
Vem ska jag nu heja på hmmmmm blir nog Robin faktiskt….?

Min nya mobil funkar äntligen efter att jag fått nytt simkort till den.
Ännu har jag inte ångrat mig för att jag inte valde en Iphone 4 S,
tycker de är så tunga och klumpiga får liksom inte plats i fickan…

Sov gott nu alla sötnosar imorgon är jag förhoppningsvis friskkkkkk……

2 thoughts on “Vila, vila, lite sova och lite plugg sedan…………………

Add yours

  1. Hahaha… kära vän, behövs nog mer än en softa dag i soffan/sängen för att du ska bli frisk… håll dig du ”på mattan” hela helgen så ska du se att det gör susen. Var nu rädd om dig och låt familjen ta hand om DIG för en gång skull <3

  2. Amanda P var min favorit också men jag tror att det kommer gå bra för henne ändå.Hon var mer ”Artist” än de andra (förutom Amanda F då). Vilken Telefon har du nu är det Ray eller Arc? Det är dax för mig att skaffa en ny mobil och är inte intresserad av en AJfån alls. Är du nöjd än så länge? Vi ska baka peppisar imorgon förresten,då vet man att det snart är jul…
    Trevlig helg och krya på dig!!!

    Jenny
    http://www.wagen.blogg.se

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: